Виїзне засідання комісії міської ради у Українському державному університеті науки і технологій

5 грудня 2023 року в академічних стінах Українського державного університету науки і технологій відбулося важливе засідання постійної комісії міської ради з питань освіти, культури, молоді та спорту.

6 грудня, 2023
1 (Large)

Виїзне засідання комісії міської ради у Українському державному університеті науки і технологій 

5 грудня 2023 року в академічних стінах Українського державного університету науки і технологій відбулося важливе засідання постійної комісії міської ради з питань освіти, культури, молоді та спорту. 

Зустріч відзначилася присутністю видатних постатей влади та освітнього сектору, зокрема: 

СУШКО Ксенія Анатоліївна, Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів та Директор департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради. 

ОКОВИТИЙ Сергій Іванович, Ректор Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара та Голова Ради ректорів закладів вищої освіти Дніпропетровської області. 

СУХИЙ Костянтин Михайлович, В. о. ректора Українського державного університету науки і технологій. 

ДЕМІДОВА Наталія Михайлівна, Голова комісії з питань освіти, культури, молоді та спорту Дніпровської міської ради, також Депутат Дніпровської міської ради. 

БАГАЦЬКИЙ Олександр Олександрович, Секретар комісії з питань освіти, культури, молоді та спорту Дніпровської міської ради і Депутат Дніпровської міської ради. 

ФЕДЬКО Юрій Михайлович, Член комісії з питань освіти, культури, молоді та спорту Дніпровської міської ради і Депутат Дніпровської міської ради. 

ТУРЧИН Ігор Володимирович, Член комісії з питань освіти, культури, молоді та спорту Дніпровської міської ради і Депутат Дніпровської міської ради. 

ГЕЛЬФЕР Григорій Аркадійович, Заступник голови комісії з питань освіти, культури, молоді та спорту Дніпровської міської ради і Депутат Дніпровської міської ради. 

МІРО Данило Володимирович, Член комісії з питань освіти, культури, молоді та спорту Дніпровської міської ради і Депутат Дніпровської міської ради. 

За участі видатних представників департаменту гуманітарної політики міста та ректорів провідних університетів міста, зустріч стала плідним форумом для обговорення досвіду та перспектив проведення профорієнтаційної роботи в області вищої освіти. 

В.о. Ректора Українського державного університету науки і технологій, висвітлюючи успішний досвід університету, поділився інформацією про процес об'єднання чотирьох вищих навчальних закладів. Цей процес став ключовим фактором для зміцнення якості освіти та підвищення академічного статусу університету. 

Представники інших університетів долучилися до обговорення, висловлюючи свої ідеї та враження від впроваджених рішень. Засідання також вирішило питання подальшої співпраці між вищими навчальними закладами та міською радою для ефективної реалізації освітніх та культурних ініціатив. 

Всі учасники висловили подяку за продуктивну дискусію та виразили готовність до подальшої співпраці в інтересах підвищення якості освіти та розвитку культурного середовища в місті. Засідання стало важливим кроком на шляху до спільного досягнення високих стандартів у сфері освіти та культури, а також визначило нові перспективи співпраці між владою та вищими навчальними закладами міста.