Відбулось засідання трудових колективів УДУНТ, УДХТУ та ПДАБА

19 грудня в університеті відбулось засідання трудових колективів УДУНТ, УДХТУ та ПДАБА

20 грудня, 2023
DSC_0401

19 грудня трудові колективи УДУНТ, УДХТУ та ПДАБА зібралися на спільному засіданні, під час якого були підведені підсумки року в університетах, та відбулась презентація проєкту нової структури об'єднаного університету. Захід відбувся в конструктивній атмосфері, де кожен учасник висловив свої думки та пропозиції щодо розвитку університетського оточення.

На початку засідання, в.о. ретора, доктор технічних наук, професор - Констянтин СУХИЙ, та перший проректор університету, доктор технічних наук, професор - Анатолій РАДКЕВИЧ нагородили співробітників університету за сумлінну роботу в 2023 році, а також вручили подяку від МОН проректору з наукової роботи університету, доктору технічних наук, професору - Юрію ПРОЙДАКУ. 

В.о. ректора доповів про підсумки 2023 року в університеті, а також представив проєкт нової структури університету.  Учасники засідання змогли поставити запитання щодо неї, та отримали вичерпні відповіді.

Перший проректор УДХТУ доктор технічних наук, професор - Олександр ЗАЙЧУК , та проректор з наукової роботи ПДАБА, доктор технічних наук, професор - Владислав ДАНІШЕВСЬКИЙ доповіли про підсумки 2023 року в університетах, які долучились до Українського державного університету науки і технологій в цьому році.