В університеті відбулась XVІІ Міжнародна науково-практична конференція

13-14 грудня відбулася ХVІІ Міжнародна науково-практична конференція "Сучасні інформаційні і комунікаційні технології на транспорті, в промисловості та освіті"...

20 грудня, 2023
Новости 4к

XVІІ Міжнародна науково-практична конференція

«Сучасні інформаційні та комунікаційні технології на транспорті, в промисловості та освіті»

 

13-14 грудня відбулася ХVІІ Міжнародна науково-практична конференція "Сучасні інформаційні і комунікаційні технології на транспорті, в промисловості та освіті". У конференції приймали участь представники академічних установ України, фахівці понад 20 провідних закладів вищої освіти Придніпров’я та інших регіонів України: Києва, Харкова, Херсона, Львову, Запоріжжя, Кривого Рогу, а також представники з багатьох інших регіонів України і зарубіжні учасники. Зокрема, з Туркменістану, Швеції, Німеччини, Словаччини.

Серед доповідачів і учасників XVІІ конференції багато відомих вчених, молодих аспірантів та магістрантів, які тільки починають свій шлях у науці, у практичній діяльності.

Конференція зацікавила не лише науковців, а й практиків відомих комп’ютерних компаній, а також представників промислових підприємств, установ залізничного транспорту. Ними також представлені доповіді щодо сучасних напрямів розвитку технологій і комплексних систем промисловості та транспорту.

Висловлюємо впевненість, що робота конференції була корисною для всіх її учасників. Ознайомлення із представленими у доповідях науковими та технологічними здобутками, сучасними технологіями діджиталізації освіти, проблемами розвитку 4.0 Індустрії, а також інформаційними технологіями систем штучного інтелекту дасть поштовх для нових ідей та досліджень, сприятиме підвищенню наукового рівня та якості досліджень, розширить коло творчих і особистих зв’язків.

Бажаємо всім натхнення та успіхів!