Конгрес Української студентської Ліги

14-16 липня в Києві зібралися студенти з усіх куточків України: делегати від 50 ОСС та ГО. 

20 липня, 2023
IMG_6185

14-16 липня в Києві зібралися студенти з усіх куточків України: делегати від 50 ОСС та ГО. 
Для чого? Аби голосувати за важливі рішення, творити зміни, налагоджувати співпрацю та розвивати студентство і молодь України.
За підсумками 3 днів ОСС Українського державного університету науки і технологій став повноправним членом Української студентської Ліги.

Делегатом від Українського державного університету науки і технологій став студент 5 курсу факультету Управління процесами перевезень - Антон Журавель. 

Також у Конгресі взяла участь цьогорічна випускниця бакалаврату, в.о. голови РС факультету Управління процесами перевезень - Бичишина Дарʼя, яка представляла ГО «Молодіжна рада Дніпра».

Перший день заходу відбувся у колонній залі Київської міської ради, де студентів чекала панельна дискусія «Роль молоді у відбудові України» та прийняття нових повноправних членів.

Другий день провели у корпусі Національного університету біоресурсів і природокористування України.
Подискутували на тему захисту викривачів у сфері якості  вищої освіти на панельній дискусії з фахівцями та побували на дебатах кандидатів на голову Виконавчої Колегії спілки. День завершився світським вечором на Арт-причалі.

Завершили Конгрес у червоному корпусі Київського національного університету імені Т.Г.Шевченка, де була було оголошено результати голосування. Новою головою ВК ГС «Українська студентська Ліга» стала - Христина Савейко.