Онлайн майстер-клас від компанії «Територія транспорту»

На факультеті «Управління процесами перевезень» пройшов онлайн майстер-клас із засновником транспортно-експедиторської компанії «Територія транспорту»: сучасні інформаційні технології в організації вантажних автоперевезень...

19 квітня, 2023
Новости 4к

На факультеті «Управління процесами перевезень» до освітнього процесу постійно залучаються професіонали-практики транспортно-логістичної галузі. Так, 29 березня 2023 р. для студентів 3-го курсу, які навчаються за бакалаврськими програмами «Організація перевезень і управління на автомобільному транспорті» та «Транспортно-експедиторська діяльність та логістика», в рамках дисципліни «Інформаційні системи і технології на автотранспорті» відбувся онлайн майстер-клас за участю Андрія ПОДЗОРОВА – засновника транспортно-експедиторської компанії «Територія транспорту», випускника факультету УПП.

Під час зустрічі Андрій ПОДЗОРОВ поділився власним досвідом організації вантажних автомобільних перевезень у внутрішньому та міжнародному сполученні, а також детально познайомив студентів з функціоналом та особливостями роботи з однією з найбільш популярних електронних транспортних бірж України – Lardi Trans.

Доповідач на конкретних прикладах пояснив порядок розміщення заявок на перевезення та розповів про аспекти, на які слід звернути увагу експедитору при пошуку клієнтів, виборі перевізників та оформленні перевезення.

Наприкінці зустрічі студенти змогли поставити питання та отримали корисні поради від запрошеного професіонала-практика з подальшого особистісного та кар’єрного розвитку.

Дякуємо компанії «Територія транспорту» та особисто Андрію ПОДЗОРОВУ за участь в освітньому онлайн-заході, а також сподіваємось на подальшу плідну співпрацю у напрямку практичної підготовки студентів у транспортно-логістичній сфері.