Зустріч з генеральним директором директорату фахової передвищої, вищої освіти МОН

16 листопада в стінах університету відбулась зустріч генерального директора директорату фахової передвищої, вищої освіти міністерства освіти України ШАРОВА Олега Ігоровича.....

17 листопада, 2023
Новости 4к

16 листопада в стінах університету відбулась зустріч генерального директора директорату фахової передвищої, вищої освіти міністерства освіти і науки України ШАРОВА Олега Ігоровича з представниками закладів предвищої фахової освіти дніпропетрорвського регіону, а також з ректорами закладів вищої освіти м. Дніпра.

На зустрічі були присутні ректори закладів вищої освіти, та директори фахових предвищих навчальних закладів м. Дніпро. Учасники з інших міст дніпропетровського регіону також долучились до зустрічі за допомогою засобів відеозв’язку. Також на зустрічі був присутній народний депутат України 8-го скликання, міський голова м. Дніпропетровська з 2000 по 2014 роки - КУЛІЧЕНКО Іван Іванович.

В ході зустрічі, Олег Ігорович розповів про плани міністерства щодо розвитку фахової предвищої освіти та вищої освіти в Україні, та конкретизував зміни, які відбудуться в українській освіті найближчим часом, та в майбутньому.

Усі присутні змогли задати запитання до спікера, та отримати розгорнуті відповіді на них.