Вітання з ювілеєм!

Читати далі....

15 січня, 2024
Новости 4к

 

Вітання колезі
З БАГАЖЕМ ЗНАНЬ, З ВИШИВАНКОЮ В ДУШІ!
Численні вітання із ювілеєм від будівельників-науковців, будівельників-практиків, випускників ПДАБА, колег з різних куточків світу приймає наш колега, професор Микола Васильович САВИЦЬКИЙ. В недавньому минулому ректор ПДАБА, нині проректор з інноваційного розвитку та міжнародної діяльності Українського державного університету науки і технологій. Від усієї душі даруємо вам нашу шану і теплі почуття!
Ваш життєвий здобуток – приклад для науковців не лише нашого закладу, Ваші лекції і доповіді на міжнародних форумах, експертні висновки, монографії, дослідження, проєкти та інтереси стосуються злободенних проблем України та світу. Це безпекові питання нашої країни і нові матеріали в будівництві, технології ЗD-друку і відновлювальна енергетика, декарбонізація і нанотехнології, і, навіть, можливості розбудови поселень на Місяці… 
Професіоналізм, невпинний творчий пошук, безмежна відданість справі, працьовитість і наполегливість у досягненні поставлених цілей, педагогічні здібності, людяність – це ті якості, які забезпечили вам успіх в науці, в роботі на керівних посадах,  шану колег, партнерів, професіоналів галузі, друзів. 
Щиро зичимо здоров’я, життєвої енергії і просто людського щастя на довгі роки вперед! Впевнені, що ви зробите свій вагомий внесок у розбудову і світове визнання нашого молодого закладу вищої інженерної освіти в Україні!
Бажаємо і надалі впевнено крокувати дорогою життя зі щедрим багажем знань і вишиванкою в душі! Нехай наші дружні вітання додають вам енергії і оптимізму! Все буде добре!

Все буде Україна! 

Ректорат УДУНТ                                                                                                                                    

Ректорат ПДАБА