Зустріч представників Ради молодих вчених Дніпропетровської області

В понеділок 08.01.2024р. відбулась визначна подія – зустріч представників Ради молодих вчених Дніпропетровської області із Головою Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергієм Лисаком...

10 січня, 2024
1704877926629

В понеділок 08.01.2024р. відбулась визначна подія – зустріч представників Ради молодих вчених Дніпропетровської області із Головою Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергієм Лисаком.

Український державний університет науки і технологій представляли: Доктор філософії, голова ради молодих вчених УДУНТ Калимбет Микола та асистент кафедри «Електрорухомий склад залізниць» Шаповалов Олександр.

На засіданні обговорювались перспективи розвитку наукової сфери. Проблемні питання та підводні камені у проводжені досліджень для розробки винаходів які б допомогли нашим оборонцям, а також у повоєнної та після воєнної відбудови не тільки нашого регіону, а й країни в цілому. Піднімалися питання стосовно грантової підтримки для молодих вчених та повернення фінансування для обласного конкурсу «Молоді вчені Дніпропетровщини», де молоді вчені мали б змогу отримати грантові кошти на реалізацію проекту для відбудови країни.

На зустрічі відбулося нагородження урочистими листами-подяками від Голови ОВА Сергія Лисака за значний вклад у розвиток науки трьох науковців з різних установ. Серед нагороджених був Доктор філософії, голова ради молодих вчених УДУНТ - Калимбет Микола

Університет щиро дякує колегам за розвиток молодої науки та гідне представлення університету.

Керівництво університету.