Співпраця з ГО «Асоціація Noosphere»

2 листопада до Українського державного університету науки і технологій завітали представники громадської організації «Асоціація Ноосфера».

3 листопада, 2023
DSC_0261

2 листопада до Українського державного університету науки і технологій завітали представники громадської організації «Асоціація Ноосфера».

Під час зустрічі сторони обговорили перспективи співробітництва, а також можливості залучення студентів університету до ініціатив організації.

За результатами зустрічі визначили напрями співпраці, а також обговорили майбутній меморандум.

«ГО «Асоціація Ноосфера» популяризує науку і технології, у співпраці з провідними університетами й партнерськими організаціями ми створюємо можливості для того, щоб сформувати нову технічну еліту. У 2020 році Міністерство освіти й науки України затвердило проєкт Стратегії розвитку вищої освіти на 2021-2031 роки, де визначило галузі, що стануть найбільш затребуваними. Це насамперед IT та технології майбутнього — фахівець з робототехніки, фахівець з 3D друку тощо. І ми, ГО «Асоціація Ноосфера», у співпраці з Українським державним університетом науки й технологій будемо раді створювати майданчики, де студенти зможуть розвиватися за цими напрямами.» – ділиться керівниця соціальних проєктів у Noosphere Ольга Зима.

Для довідки:

«Асоціація Ноосфера» – це громадська організація, що популяризує науку та сучасні технології серед молоді та створює сприятливі умови для розвитку інноваційного бізнес-середовища в Україні. Щорічно Noosphere реалізує понад 40 ініціатив. Ініціативи організації об’єднують науковців, інноваторів, підприємців, експертів, ентузіастів різних галузей у пасіонарне ком’юніті, де кожен може втілити власні ідеї та інноваційні проєкти у життя.

Місія організації – стимулювати й підтримувати наукові відкриття, сприяти поширенню і впровадженню в життя наукових знань, розвивати інтерес суспільства і бізнесу до науки. Серед ініціатив організації – мережа науково-технічних лабораторій Noosphere Engineering School, конкурс інженерних стартапів Vernadsky Challenge, реновація парку імені Юрія Гагаріна у Дніпрі, реконструкція дніпровського планетарію та ін.

ГО «Асоціація Ноосфера» щорічно підтримує ініціативи, які популяризують науку та заохочують молодих інженерів до створення сучасних високотехнологічних проєктів, у тому числі космічного спрямування.

Посилання на соціальні мережі ГО «Асоціація Ноосфера»:

Facebook -//www.facebook.com/noosphere.initiatives    

Instagram -//www.instagram.com/noosphere_events/    

Telegram -//t.me/noosphere_initiatives