XII Міжнародна науково-практична конференція

12 - 13 грудня 2018 року у ДНУЗТ пройшла XII Міжнародна науково-практична конференція «Сучасні інформаційні та комунікаційні технології на транспорті, в промисловості та освіті»

19 грудня, 2018
FB_IMG_1545211438343

Шановні колеги!

12 грудня 2018 року у Дніпропетровському національному університеті залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна була проведена ХІІ міжнародна науково-практична конференція «Сучасні інформаційні та комунікаційні технології на транспорті, в промисловості і освіті».

У конференції прийняло участь близько 240 наукових та педагогічних працівників, студентів та аспірантів, представників  промислових та транспортних підприємств і дослідних центрів з 14 країн світу. У тому числі з Грузії, республіки Білорусі, Казахстану, Польщі, Австралії, Данії, Іспанії, Німеччині, Росії, Словаччині, США, Швеції та Естонії.

У рамках роботи конференції працювали 5 секцій за такими науковими напрямками:

  • автоматизовані системи керування на транспорті і в промисловості;
  • системи керування технологічними процесами, мікропроцесорні системи;
  • інтелектуальні інформаційні технології на транспорті і в промисловості;
  • інформаційні технології в сфері освіти;
  • інформаційна безпека.

         За результатами конференції були видані матеріали конференції Сучасні інформаційні та комунікаційні технології на транспорті, в промисловості і освіті: Тези ХІІ Міжнародної науково-практичної конференції (Дніпро, 12-13 грудня 2018 р.). – Д .: ДНУЗТ, 2018. – 186 с

Електронний варіант збірки для завантаження додано.

Передбачувана дата наступної конференції 11-12 грудня 2019 року.