«Економічна кібернетика: інструменти і методи дослідження та організації економічних процесів»

В університеті на базі навчально-наукового інституту «Інститут промислових і бізнес технологій» 1 березня та 2 березня 2024 року була проведена всеукраїнська інтернет-конференція...

19 березня, 2024
Новости 4к

В університеті на базі навчально-наукового інституту «Інститут промислових і бізнес технологій» 1 березня та 2 березня 2024 року була проведена всеукраїнська інтернет-конференція «Економічна кібернетика: інструменти і методи дослідження та організації економічних процесів».

Співорганізаторами заходу стали університет імені Альфреда Нобеля та Запорізький національний технічний університет. В конференції прийняли участь 63 учасника, в тому числі 5 студентів та 16 молодих вчених. Були присутніми представники Бердянського державного педагогічного університету,  Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара; ДУ «Інститут регіональних досліджень ім. М. І. Долішнього НАН України», Київського національного університету технологій та дизайну, Національного наукового центру «Інститут аграрної економіки», Національного транспортного університету, фахового коледжу ракетно-космічного машинобудування  Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара, Національного університету «Запорізька політехніка», Університету митної справи та фінансів, Національного технічного університету «Дніпровська політехніка».

На конференції було заслухано 21 доповідь.

За результатами наукової конференції було видано збірник статей, який можна завантажити за посиланням