Подяка від філії «Пасажирська компанія» АТ «Укрзалізниця»

Керівництво пасажирського вагонного депо станції Одеса-Головна висловило подяку за студентів нашого університету, які були залучені для роботи у період літніх пасажирських перевезень

1 жовтня, 2019
авватар

Керівництво виробничого підрозділу пасажирське вагонне депо станції Одеса-Головна філії «Пасажирська компанія» АТ «Укрзалізниця» висловило подяку за студентів нашого університету, які були залучені для роботи у період літніх пасажирських перевезень у складі студентського загону.

«Ми щиро вдячні студентам ДНУЗТ, які за час роботи провідниками пасажирських вагонів проявили високий рівень професіоналізму, дисциплінованості, високу культуру обслуговування пасажирів та сумлінне виконання посадових обов’язків. Також слід відзначити роботу бригадира студентського загону Жук Аліни Олександрівни за оперативність при вирішенні виробничих питань та організації роботи студентів провідників» – зазначив у листі виконуючий обов’язки начальника пасажирського вагонного депо станції Одеса-Головна Сидоренко С. В.

Всі студенти за успішне виконання поставлених завдань були заохочені грошовою винагородою від імені директора філії «Пасажирська компанія» АТ «Укрзалізниця»