Студент університету отримав подяку з рук голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації

8-9 серпня відбувся Регіональний молодіжний форум "В єдності наша сила: Дніпропетровщина"...

14 серпня, 2023
366933396_856937339183629_8511215423695298712_n

Владислав Лісовенко отримав подяку з рук голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації - начальника обласної військової адміністрації Сергія Лисака, за розвиток молодіжної політики при відзначенні Дня молоді на Регіональному молодіжному форумі "В єдності наша сила: Дніпропетровщина", що відбувся 8 та 9 серпня 2023 року.

На заході акцентувалася важливість підтримки та залучення молоді до різних аспектів розвитку Дніпропетровської області та відновлення України, створюючи платформи для співпраці молодіжних працівників, інститутів громадянського суспільства з місцевими та державними органами влади.

Окрема увага була приділена розбудові молодіжних центрів, які грають ключову роль у подоланні проблем, викликаних військовою агресією росії. Вітальні слова до відкриття Регіонального молодіжного форуму висловили міжнародні партнери, зокрема Надзвичайного і Повноважного Посла Чеської Республіки в Україні, Міністра федеральних і європейських справ землі Північний Рейн-Вестфалія ФРН, Надзвичайного і Повноважного Посла Швеції у Раді Європи та радника депутата Парламенту Польщі.

Важливу роль у заході відіграло Міністерство молоді та спорту України, представлене заступником Міністра Владиславом Яцуком , який вручив подяки учасникам форуму від Мінмолодьспорту за їхній внесок у розвиток молодіжної політики та активну громадську діяльність.