6-7 вересня 2023 року відбудеться міжнародна наукова конференція

Куявський університет (м. Влоцлавек, Польща) проводить конференцію «Особливості інноваційного розвитку у сфері техніки: порівняльний досвід України та Європейського Союзу»

9 серпня, 2023
Новости 4к

Шановні колеги!

 

6-7 вересня 2023 року Куявський університет (м. Влоцлавек, Польща) проводить конференцію «Особливості інноваційного розвитку у сфері техніки: порівняльний досвід України та Європейського Союзу» учасники конференції отримають електронний сертифікат, який є документом, що підтверджує участь у роботі наукової конференції, проведеної в країні, що входить до ЄС, відповідно до п 7.4 розділу 2 «Порядку присвоєння вчених звань...»

До участі в міжнародній науковій конференції запрошуються науковці, аспіранти, студенти закладів вищої освіти та науково-дослідних установ, а також практичні працівники, які активно займаються науковими дослідженнями у сфері технічних наук.

Порядок реєстрації:
Форма участі – дистанційна.

Особи, зацікавлені взяти участь у роботі міжнародної конференції, мають зробити такі дії до 31 серпня 2023 року (включно):

  • Заповнити заявку;
  • Надіслати на електронну адресу [email protected]:
  1. тези доповіді;
  2. відскановану електронну копію підтвердження сплати організаційного внеску (! реквізити надаються після отримання тез та заявки).

Назва файлу повинна відповідати прізвищу першого доповідача. Наприклад: Шевченко_Тези, Шевченко_Внесок.

Тема листа: НА КОНФЕРЕНЦІЮ З ТЕХНІЧНИХ НАУК.

 

Детальна інформацій про дану конференцію міститься в довідковому матеріалі