Відбувся перший “День Довкілля” у містечку ДІІТу. Чистота навколо - чистота в душі.

Український державний університет науки і технологій запровадив нову традицію - День довкілля. Ця ініціатива спрямована на об'єднання університетської спільноти для збереження навколишнього середовища та підтримки парку університету....

2 квітня, 2024
Новости 4к

Український державний університет науки і технологій запровадив нову традицію - День довкілля. Ця ініціатива спрямована на об'єднання університетської спільноти для збереження навколишнього середовища та підтримки парку університету.

Під час першого Дня довкілля була прибрана паркова територія кампусу, та висаджені саджанці дерев. Працівники та викладачі університету, об'єднали свої зусилля для створення чистої та охайної атмосфери на території університету.

Після завершення робіт з прибирання всі учасники заходу мали змогу насолодитися польовою кухнею, організованою спеціально для них.

Адміністрація університету вірить, що перший День довкілля університету сприятиме не лише збереженню навколишнього середовища, але й зміцненню зв'язків між членами університетської родини. Цю ініціативу планується проводити щорічно, нагадуючи всім про важливість бережливого ставлення до природи та спільної відповідальності за довкілля.