Університет підписав меморандум з Державною спеціальною службою транспорту

23 лютого відбувся круглий стіл щодо підписання меморандуму про науково-технічне, освітнє та інноваційне співробітництво між Державною спеціальною службою транспорту та Українським державним університетом науки і технологій...

24 лютого, 2023
IMG_2550

23 лютого відбувся круглий стіл щодо підписання меморандуму про науково-технічне, освітнє та інноваційне співробітництво між Державною спеціальною службою транспорту та Українським державним університетом науки і технологій.

В ході круглого столу були розглянуті можливості науково-технічного, освітнього та інноваційного співробітництва між Державною спеціальною службою транспорту та Українським державним університетом науки і технологій. А також розширення співпраці із розвитку зав’язків між Сторонами у науково-технічному, освітньому та інноваційному напрямках, інтеграції в загальноєвропейський, євроатлантичний і світовий освітній і науково-технічний простір.

Результатом цьго круглого столу стало підписання меморандуму між Державною спеціальною службою транспорту та Українським державним університетом науки і технологій.

Ось основні тези значущості підписання меморандуму:

Перебуваючи за крок до об’єднання спільних зусиль у важливій справі розбудови держави, інтеграції в загальноєвропейський, євроатлантичний і світовий освітній і науково-технічний простір задля вдосконалення сектору національної безпеки та оборони України слід зазначити що:

  • Сьогоднішня урочиста подія стане основою для розробки подальших заходів, спрямованих на розвиток співробітництва між Державною спеціальною службою транспорту та Українським державним університетом науки і технологій.
  • Враховуючи умови сьогодення, перспективи розвитку сторін в подальшому, необхідність спільних практичних дій з реалізації державної політики, цей перший крок спрямований на структурний розвиток та перспективне вдосконалення сектору національної безпеки та оборони України, впровадження інноваційних моделей управління в системі взаємовідносин у науково-технічному, освітньому та інноваційному напрямках.
  • Це дозволить нам забезпечувати один одному всебічну підтримку для розвитку співробітництва та інформаційної співпраці, спрямованої на розвиток сторін та досягнення мети, яку кожний ставить перед собою та вцілому спрямованої на підвищення обороноздатності держави.
  • Спільна діяльність в зазначених напрямках значно покращить вирішення актуальних задач в рамках науково-дослідного співробітництва, створення спільної бази наукових, освітніх, інформаційних ресурсів а також сприятиме двосторонньому розвитку та створенню в подальшому спільних міжнародних проектів задля розвитку сфери науки та високих технологій, що є пріоритетним шляхом для України, щоб посісти гідне місце серед економічно розвинених країн.
  • Маємо впевнені сподівання що така наша подальша активність, ініціативність, винахідливість та рішучість будуть стрижнем взаємного розвитку та прискорення процесів відбудови України.