Підписання меморандуму про співпрацю

Одним з пріоритетів Українського державного університету науки i технологій є плідна співпраця з представниками виробництва...

22 лютого, 2023
Новости 4к

Одним з пріоритетів Українського державного університету науки i технологій є плідна співпраця з представниками виробництва.

21 лютого 2023 року відбулося чергове підписання меморандуму про співпрацю. Цього разу з товариством з обмеженою відповідальністю «БУДІНДУСТРІЯ».                                      

Сторони домовились здійснювати співробітництво в галузі будівельних технологій, що буде спрямовано на підвищення рівня підготовки здобувачів вищої освіти Університету, перепідготовку та підвищення кваліфікації науково- педагогічних працівників Університету; обмінюватися інформацією про нові завдання, дослідження та розробки у сфері сучасних будівельних технологій, у тому числі стосовно розробок інноваційних та енергозберігаючих технологій, застосування інформаційного моделювання будівель. ТОВ «БУДІНДУСТРІЯ» планує відбирати серед талановитих студентів та випускників університету тих спеціалістів, які будуть зацікавлені в подальшій взаємодії з ТОВ «БУДІНДУСТРІЯ» над майбутніми проєктами.

Зважаючи на постійну підтримку та допомогу університету, генерального директора підприємства Андрія ГРИГОРЕНКА було нагороджено дипломом та відзнакою «Академічний радник Українського державного університету науки і технологій».