Міжнародна Олімпіада з програмування Proggy-Buggy Contest 2022

12 листопада компанія DataArt запрошує усіх, хто цікавиться спортивним програмуванням до участі у International Programming Proggy-Buggy Contest 2022...

21 жовтня, 2022
Новости 4к

12 листопада компанія DataArt запрошує усіх, хто цікавиться спортивним програмуванням до участі у International Programming Proggy-Buggy Contest 2022! Учасники мають розв'язати 13 задач за 42 хвилини. Брати участь можна індивідуально або з командою. Передбачені номінації для недосвідчених учасників та фіналістів міжнародних змагань.
Для зареєстрованих учасників передбачені тренувальні завдання.

Є традиційні три причини для українських студентів, чому ви маєте взяти участь:

  • По-перше, (НАЙГОЛОВНІШЕ)! Наші змагання є міжнародними (наша статистика шокує: 26 країн і близько 6000 учасників). Отже сертифікат переможця чи навіть учасника, який ми вам надішлемо, дає додаткові бали для отримання стипендії. Хіба ж не круто!
  • По-друге, Олімпіада абсолютно несерйозна (незважаючи на те, що відбувається за правилами ACM ICPC). Кількість задач в нашій Олімпіаді — 13, а тривалість — усього 42(!) хвилини.
  • По-третє, ми збільшили кількість категорій участі (для школярів, початківців та супергероїв Олімпіад) і кількість категорій, в яких визначаємо переможців. Більше призів, більше шансів!

Ви все ще думаєте? Швидше сюди і реєструємось! І, звісно, без паніки!