Міжнародна науково-практична конференція

19-20 вересня 2019 року у м. Львів відбудеться Міжнародна науково-практична конференція «Енергооптимальні технології, логістика та безпека на транспорті»

18 серпня, 2019
Lvov

Ініціаторами проведення конференції є Дніпровський національний університет залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна, громадська організація «Лінія102.Юа» та Західний центр Українського відділення «Міжнародного центру наукової культури - Всесвітня лабораторія» (м. Львів).

До участі у конференції запрошуються керівники і представники виробничих підприємств, наукових установ та навчальних закладів транспортної галузі України, Польщі, Німеччини та інших країн. На конференції будуть заслухані та обговорені нові результати теоретичних і експериментальних досліджень, а також розглянуті актуальні питання розвитку науки і техніки у наступних напрямках:

  • енергооптимальні технології, енергоефективність та енергетичний менеджмент на транспорті;
  • екологічність рухомого складу та об'єктів транспортної інфраструктури;
  • інтероперабельність, безпека та сертифікація на транспорті;
  • сучасні технології організації міжнародних перевезень та логістика;
  • транспортний дизайн;
  • взаємодія залізниць і промислових підприємств

Вказані напрямки є особливо актуальними для західного регіону України, прикордонних територій України та Польщі, розвитку транспортного комплексу Львівщини та Підкарпатського воєводства.

Потреба у проведенні даної конференції виникла у зв'язку з реформуванням залізничного транспорту відповідно до вимог законодавства ЄС, що передбачає нову модель ринку залізничних перевезень, очікуваний вихід на ринок конкурентноздатних, ефективних, мобільних учасників - як приватних, так і державної форми власності.

Формат проведення конференції передбачає розширення площадки для налагодження тісних зв'язків між науковцями, виробниками продукції для залізничного транспорту, логістичними операторами та іншими транспортними компаніями, яка була створена на попередній конференції, що проводилася 18-19 червня 2018 року.

Детальна інформація.

 

З повагою, рада молодих вчених ДНУЗТ